Varaa kabinetti

Asiakkaidemme varattavissa on kabinetti, joka on jaettu kahteen osaan verholla (huomaathan että tila ei ole äänieristetty). Ravintolasalista tila on erotettu ovilla. Tilaan saadaan tehtyä yhteneväinen pöytä 18 henkilölle ja erillisiä pöytiä käytettäessä tilaan mahtuu 30 asiakasta.

Koko kabi­netti on varat­ta­vissa yksityis­käyt­töön seu­raavin rajoi­tuksin:

  • Lounasaikaan ma-pe klo 10.30 – 15.00 minimissään 14 ruokailevaa asiakasta
  • Muina aikoina minimissään 14 ruokailevaa asiakasta.
  • Pienemmille ryhmille yksityisyyttä saadaan jakamalla tila kahteen osaan verholla, jolloin myös esimerkiksi 10 henkilön ryhmälle saadaan yksityisyyttä. Ravintolasalista tila on erotettu ovilla.
  • Erityispäivien kohdalla kabinetin yksityskäytöstä voi tiedustella tarkemmin henkilökunnaltamme (Isänpäivä, äitienpäivä, vappu jne)
  • 10 henkilön ja sen ylittäviltä seurueilta keittiömme tarvitsee alku-, pää- ja jälkiruokatilauksen etukäteen tehtynä, siten että pääruokien osalta tilaus rajoittuisi maksimissaan 4 erilaiseen ruokavaihtoehtoon. Myös pienemmille ryhmille suosittelemme lämpimästi ennakkotilauksen tekemistä etenkin viikonloppuisin. Henkilökuntamme avustaa mielellään suosituslistoihin liittyvissä kysymyksissä sekä allergiatapauksissa.

Kabinettivaraukset pyydämme sähköpostitse palaute@medicinman.fi.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kyselyihin ja pyrimme täyttämään myös erityistoiveenne.

Tervetuloa!