Isänpäivän Menu
ISÄNPÄIVÄ BUFFET
Alkuruokapöytä
Vihersalaattia ja paahdettua sipulivinegrettiä (L,G)
Medarin pekoni-perunasalaattia (L,G)
Smetanaista sienisalaattia (L,G)
Pikkelöityä juuressalaattia (L,G)
Caesar salaattia ja valkosipuli-kananpoikaa (L)
Marinoituja pikkutomaatteja, mozzarellaa ja basilikaa (G)
Katkarapu skagen (ja mallasleipää) (L)
Karjalanpiirakoita ja munavoita (L)
Kellarin focaccia ja tuorejuustoa (L)
Pääruokapöytä
Kotimaista kirjolohta, ruskistettua piparjuurivoita ja sitruunavinegretillä maustettuja vihanneksia (L,G)
Portviinissä haudutettua vasikkaa ja valkosipuliperunaa (L,G)
Jälkiruoaksi
Moccamoussea, paahdettua valkosuklaata ja vadelmia (G)
Appelsiini juustokakkua (L) , saatavilla gluteenittomana
Lajitelma minidonitseja (L)
Kahvi / Tee
Hinnat ja varaukset
Varaukset puhelimitse 019-414699, sähköpostitse palaute@medicinman.fi. Varausaika isänpäivänä 1,5h. Ilmoitathan varausta tehdessä mikäli tarve olisi pidemmälle varaukselle.
Buffetin hinta 45,90€ / hlö. Lapset 4-11v 16€ / hlö.
Isänpäivänä palvelemme klo 12-18. Myös buffet tarjolla klo 18 asti.
Sisältötiedote:
Annoksia saatavilla myös gluteenittomalla leivällä.
Annosten valmistamiseen käytetään lukuisia erilaisia mausteita, yrttejä, raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Ruoka-aine allergioissa pyydämme kertomaan asiasta henkilökunnalle jotta voimme huomioida kaiken tarvittavan. Tarjoilijalta saat tarvittaessa lisätietoja annosten sisällöstä!
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
G = Saatavilla gluteenittomana
M = Maidoton
VEG = Vegaani
Alkuperämaat:
Possu: Saksa
Kana: Suomi
Nauta: Suomi / Australia
Kuha: Suomi
Karitsa: Suomi
Hirvi: Viro
Content information:
Dishes are available with glutein free bread.
A wide variety of spices, herbs, ingredients and manufacturing methods are used to prepare the portions. In case of food allergies, please inform the staff so that we can take into account everything necessary. If needed, you can get more information about the contents of the portions from the waiter!
VL = Low lactose
L = Lactose free
G = Gluten free
M = Milk free
VEG = Vegan
Origins of ingredients:
Pork: Germany
Chicken: Finland
Beef: Finland / Australia
Pike perch: Finland
Elk: Estonia
Lamb: Finland