Äitienpäivän Menu
ÄITIENPÄIVÄ BUFFET
Alkuruokapöytä
Katkarapu skagen (L,G) ja saaristolaisleipää
Meloni-feta-minttusalaattia ja mansikkabalsamicoa
Varhaisperunasalaattia kreikkalaiseen tapaan (L,G)
Caesar salaattia, parsaa ja pekonia (L)
Vihersalaattia ja vanilja sitruunavinaigrettea (L,G)
Kellarin focaccia ja tuorejuustoa
Piirakoita ja munavoita
Pääruokapöytä
Kirjolohta hollandaisekastikkeessa ja uusia perunoita (L,G)
Portviinissä haudutettua härän chuck rollia ja valkosipuliperunaa (L,G)
Kevään vihanneksia
Jälkiruoaksi
Kellarin mansikka-kermakakkua (L)
Suklaamoussea, paahdettua valkosuklaata ja vadelmia (G)
Mango pannacottaa ja mango-passion salaattia (L,G)
Macaronsseja
Kahvi / Tee
Hinnat ja varaukset
Varaukset puhelimitse 019-414699, sähköpostitse palaute@medicinman.fi. Varausaika äitienpäivänä 1,5h. Ilmoitathan varausta tehdessä mikäli tarve olisi pidemmälle varaukselle.
Buffetin hinta 42€ / hlö. Lapset 4-11v 15€ / hlö.
Äitienpäivänä palvelemme klo 12-18. Myös buffet tarjolla klo 18 asti.
Sisältötiedote:
Annoksia saatavilla myös gluteenittomalla leivällä.
Annosten valmistamiseen käytetään lukuisia erilaisia mausteita, yrttejä, raaka-aineita ja valmistusmenetelmiä. Ruoka-aine allergioissa pyydämme kertomaan asiasta henkilökunnalle jotta voimme huomioida kaiken tarvittavan. Tarjoilijalta saat tarvittaessa lisätietoja annosten sisällöstä!
VL = Vähälaktoosinen
L = Laktoositon
G = Saatavilla gluteenittomana
M = Maidoton
VEG = Vegaani
Alkuperämaat:
Possu: Saksa
Kana: Suomi
Nauta: Suomi / Australia
Kuha: Suomi
Karitsa: Suomi
Hirvi: Viro
Content information:
Dishes are available with glutein free bread.
A wide variety of spices, herbs, ingredients and manufacturing methods are used to prepare the portions. In case of food allergies, please inform the staff so that we can take into account everything necessary. If needed, you can get more information about the contents of the portions from the waiter!
VL = Low lactose
L = Lactose free
G = Gluten free
M = Milk free
VEG = Vegan
Origins of ingredients:
Pork: Germany
Chicken: Finland
Beef: Finland / Australia
Pike perch: Finland
Elk: Estonia
Lamb: Finland
Varaa pöytä
Perjantai- ja lauantai-illoiksi kannattaa varata pöytä etukäteen.